Fruit voor de zaak Hoeksche Waard

Als werkgever is het belangrijk om niet alleen te zorgen voor tevredenheid van het personeel, maar ook om hun gezondheid te ondersteunen. Bij Ben & Pieter’s begrijpen we dit en bieden we de mogelijkheid om wekelijks vers fruit op de zaak te laten bezorgen.

Wat ons extra bijzonder maakt, is dat we ons inzetten voor duurzaamheid. Daarom bezorgen we het fruit met elektrische busjes, waarmee we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden. Zo draag je niet alleen bij aan een gezonde levensstijl voor je medewerkers, maar ook aan een gezonde planeet.

Een groot gedeelte van het fruit dat we leveren, komt bovendien van lokale telers uit de prachtige Hoeksche Waard. Zo ondersteunen we niet alleen jouw medewerkers, maar ook de lokale economie en duurzame landbouw.

We hebben verschillende fruitpakketten samengesteld, zodat er voor iedereen een passende optie is. Je hoeft er zelf niet meer over na te denken, want het fruit wordt regelmatig bij jullie bezorgd. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Download dan onze informatiefolder en ontdek hoe fruit op de zaak niet alleen goed is voor de gezondheid, maar ook bijdraagt aan een groenere toekomst.

Investeer in de gezondheid, duurzaamheid en het welzijn van je medewerkers met Ben & Pieter’s Fruit voor de Zaak!