Via Ben & Pieter’s koop je lokale producten rechtstreeks bij de boeren, tuinders maar ook de ambachtelijke ondernemers uit de Hoeksche Waard. We proberen een zo compleet mogelijk assortiment aan te bieden van producten uit de Hoeksche Waard. Dagelijks worden bestelde producten opgehaald bij boeren, tuinders en ondernemers, waardoor we geweldig verse en lekkere producten kunnen aanbieden!

Kies je producten

Bestellen gaat eenvoudig en snel. Wanneer je in het bezorggebied woont kun je bestellen via de webshop als gast of via je persoonlijke account. Daarnaast kun je een wensenlijst maken van producten die je vaak besteld.

  • De bezorging is vanaf € 35,00 gratis (Hoeksche Waard)
  • vanaf € 45,00 gratis (Barendrecht)
  • vanaf € 55,00 gratis (Rotterdam, Albrandswaard, Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht).

Je kunt betalen via Ideal. Vergeten producten kun je naderhand nog nabestellen door een nieuwe bestelling te plaatsen, kies dan wel hetzelfde bezorgmoment, en gebruik de kortingscode: 2e bestelling (dan verdwijnt de verzendkosten).

Via WhatsApp en de wekelijkse nieuwsbrief houden wij je op de hoogte van nieuwe producten, wijzigingen en nieuwe leveranciers. Ook bieden wij de mogelijkheid om ‘duurzaam’ te bestellen.

Bezorglocaties

  • Hoeksche Waard
  • Barendrecht
  • Albrandswaard
  • Ridderkerk
  • Hendrik-Ido-Ambacht
  • Zwijndrecht
  • Rotterdam

Op dit moment wordt er gewerkt aan uitbreiding naar andere streken in Nederland, maar dan wel met de producten uit de eigen streek. Zo blijft het voor iedereen lokaal.

Bezorgopties

Ben & Pieter’s Hoeksche Waard bezorgt van wo t/m za in de Hoeksche Waard. Barendrecht wo t/m vr. Rotterdam, Ridderkerk, Albrandswaard, Ridderkerk en HI-Ambacht op donderdagmiddag. Vóór 12 uur besteld is de volgende dag in huis! Na het selecteren van je producten kies je een bezorgmoment met tijdvak waarbinnen je de bestelling wilt ontvangen. De middag/avond voor de bezorgdag ontvang je een mail met het tijdvak voor het bezorgmoment. Zodra het bezorgkarretje vertrekt kun je hem live volgen via de app. Zo weet je tot op de minuut nauwkeurig wanneer we voor de deur staan en kan je de deur alvast opendoen.

Kratje erbij?

Betaal eenmalig €7,50 statiegeld en ontvang jouw producten voortaan ‘los in de krat’. Wij leveren de bestelling af in duurzame Ben & Pieter’s boodschappenkratten. De volgende keer ruilen we deze krat(ten) weer om. Op deze manier wordt er veel minder verpakking gebruikt en kunnen de producten sneller worden afgeleverd.